11-09-2017

Èxit d’assistència en els tallers de pesca esportiva Barcelona


charterinad.com va organitzar dos cursos de pesca esportiva desde embarcació a Barcelona, amb el seu staff tècnic: Toni alavedra com a guia de pesca i la embarcació de lloguer: Menorquin Yacht. Amb els dos cursos van participar 15 pescadors de diferents nacionalitats i van pescar tots!.i  llampugues a servioles. 

Category: GeneralCat
Posted by: Charters Inad

Aquest dos tallers  d' iniciació i perfeccionament a la pesca  esportiva es van realitzar el dissabte 2 i diumenge 3 de setembre. Van venir a pescar 15 pescadors que els vem repartir amb dos grupos de 8 pescadors dissabte i 7 pescadors diumenge. 

Amb aquestes dues sortides vem practicar la pesca de currican de costa, i vem poder pescar llampugues i servioles. Molts dels nostres amics pescadors van decidir menjar-se les llampugues al restaurant del Port Nautic del Port Fòrum. Van gaudir d’ una genial blue experiènces Barcelona..menjar-se el peix pescat per ells mateixos. 

 Els preus de les nostres sortides de pesca són: 

~Curs d'iniciació i perfeccionament a la pesca esportiva desde embarcació: 90€/pescador.

~Xàrter Privat de pesca esportiva per a grups petits: 630€/1-4 persones.+ IVA

~Xàrter Privat de pesca esportiva per a grups grans: 750€/5-10pescadors.+ IVA

Amb totes les nostres sortides de pesca esportiva, inclou:

Material i guia de pesca, llicencia de pesca pesportiva, assegurança,

Begudes, gasoil i el patró profesional: @skipperinad

 

<ul>

<li><a href="https://www.facebook.com/skipperinad/" target="_blank">Facebook Charter Inad</a></li>

<li><a href="https://twitter.com/skipperinad" target="_blank">Twitter: @skipperinad</a> y en los hashtags: <a href="https://twitter.com/hashtag/fishingworkshopbcn" target="_blank">#fishingworkshopbcn</a>,  <a href="https://twitter.com/hashtag/blueexperiencesbcn">#blueexperiencesbcn</a></li>

<li><a href="https://plus.google.com/+wwwcharterinadcomSantAdriàdeBesòs" target="_blank">Google +</a> </li>

<li><a href="https://m.youtube.com/channel/UC1cVviQsQwGijQRN3_vLweQ" target="_blank">Videos Yotube</a></li>

<li><a href="http://www.tripadvisor.es/Attraction_Review-g187497-d4884330-Reviews-Charter_Inad_Day_Tours-Barcelona_Catalonia.html" target="_blank">Trip Advisor español</a></li>

</ul>

charterinad.com “ charters, serveis nàuticos i  brokerage” ven un llaüt Menorquin Yacht 36 Solarium -  Llista 7 ª any: 2006 amb un excel.lent estat de conservació. Té un motor Solé Diesel 30,90Kw, ben  equipat, per un màxim de 7 tripulants  i amb tots els permisos i inspeccions al dia

charterinad.com & guia de pesca esportiva : Toni Alavedra estan  realitzant dinàmics i emocionants  xàrters de pesca de la llampuga a Barcelona. Aquesta espècie es pesca mitjançant  la tècnica de pesca del currican  i durante els mesos  de setembre i  octubre.

charterinad.com va organitzar dos cursos de pesca esportiva desde embarcació a Barcelona, amb el seu staff tècnic: Toni alavedra com a guia de pesca i la embarcació de lloguer: Menorquin Yacht. Amb els dos cursos van participar 15 pescadors de diferents nacionalitats i van pescar tots!.i  llampugues a servioles. 

Durant el mes d'agost, charterinad.com ha estat treballant amb homogenitzar i renovar la imatge de la web, amb l'objectiu de fer-la més sencilla, més moderna i més fàcil de navegar. Prioritzant les  nostres sortides de pesca , les excursions amb barco per Barcelona, i els nostres xàrters romàntics.