11-09-2017

xàrter pesca de la LLampuga a Barcelona


charterinad.com & guia de pesca esportiva : Toni Alavedra estan  realitzant dinàmics i emocionants  xàrters de pesca de la llampuga a Barcelona. Aquesta espècie es pesca mitjançant  la tècnica de pesca del currican  i durante els mesos  de setembre i  octubre.

Category: GeneralCat
Posted by: Charters Inad

Charterinad.com vol oferir a tos els amants de la pesca esportiva i del entorn mari informació sobre totes les espècies que es poden pescar a Barcelona, desde el mar. Començarem aquest estudi amb informació sobre la Llampuga 

Descripció

Peix depredador , de vius colors groc, verd i punts violetes , de carn blanca,  creixement ràpid , cos comprimit. Es caracteritza per ser un gran nadador i els seus espectacular salts que li donen un gran valor en el món de la pesca esportiva. 

Habitat natural : La llampuga està present en  aigues obertes dels  occeans mars tropicals i subtropicals de tot el món. Li agrada els objectes flotants como Boies, troncs, balses, que utilitza per refugiar-se i alimentar-se. Neda al voltant i sota d’ aquests objectes flotants. 

S’ alimenta de:  de les cries de sardines, anxoves, barats i de calamars.

Periodo de pesca a Barcelona Desde setembre  a octubre 

Tècnica de pesca: currican de superficie

Imatges de llampugues: Podeu consultar a la carpeta de fotografies.

Videos: Canal de youtube de charterinad.com

 

Volem recordar a tots els nostres amics pescadors que la filosofia de charterinad.com & guia de pesca Toni Alavedra es protegir, cuidar i gaudir amb respecte del entorn marí.  Només pesquem aquelles espècies que es poden pescar i només la quantitat justa per menjar.

 

Podeu consultar més informació a les nostres reds socials:

<ul>

<li><a href="https://www.facebook.com/skipperinad/" target="_blank">Facebook Charter Inad</a></li>

<li><a href="https://twitter.com/skipperinad" target="_blank">Twitter: @skipperinad</a> y en los hashtags: <a href="https://twitter.com/hashtag/fishingworkshopbcn" target="_blank">#fishingworkshopbcn</a>,  <a href="https://twitter.com/hashtag/blueexperiencesbcn">#blueexperiencesbcn</a></li>

<li><a href="https://plus.google.com/+wwwcharterinadcomSantAdriàdeBesòs" target="_blank">Google +</a> </li>

<li><a href="https://m.youtube.com/channel/UC1cVviQsQwGijQRN3_vLweQ" target="_blank">Videos Yotube</a></li>

<li><a href="http://www.tripadvisor.es/Attraction_Review-g187497-d4884330-Reviews-Charter_Inad_Day_Tours-Barcelona_Catalonia.html" target="_blank">Trip Advisor español</a></li>

</ul>

charterinad.com “ charters, serveis nàuticos i  brokerage” ven un llaüt Menorquin Yacht 36 Solarium -  Llista 7 ª any: 2006 amb un excel.lent estat de conservació. Té un motor Solé Diesel 30,90Kw, ben  equipat, per un màxim de 7 tripulants  i amb tots els permisos i inspeccions al dia

charterinad.com & guia de pesca esportiva : Toni Alavedra estan  realitzant dinàmics i emocionants  xàrters de pesca de la llampuga a Barcelona. Aquesta espècie es pesca mitjançant  la tècnica de pesca del currican  i durante els mesos  de setembre i  octubre.

charterinad.com va organitzar dos cursos de pesca esportiva desde embarcació a Barcelona, amb el seu staff tècnic: Toni alavedra com a guia de pesca i la embarcació de lloguer: Menorquin Yacht. Amb els dos cursos van participar 15 pescadors de diferents nacionalitats i van pescar tots!.i  llampugues a servioles. 

Durant el mes d'agost, charterinad.com ha estat treballant amb homogenitzar i renovar la imatge de la web, amb l'objectiu de fer-la més sencilla, més moderna i més fàcil de navegar. Prioritzant les  nostres sortides de pesca , les excursions amb barco per Barcelona, i els nostres xàrters romàntics.