KBA Obté el segon bloc en la VII Edición premis innovació Cluster Nautic Català

Home / Blog / KBA Obté el segon bloc en la VII Edición premis innovació Cluster Nautic Català

El projecte: Keep Boat Afloat és  una aplicació móvil per tal de poder diagnosticar averies d’ embarcacions d’ esbarjo, i una guia d’ actuació de situacions d’ emergència. El  CEO: @skipperinad – a més dels 15 anys d’ experiència en el sector nàutic realitzant sortides amb vaixell, i realitzant formacions a navegants novells, ha pogut apendre i milloar els seus coneixements per tal de desenvolupar amb èxit el projecte de KBA, a través institucions públiques com: Barcelona ACTIVA amb el programa Blue Up, i també va  rebre formacions i va assitir a diferents xerrades organitzades per Terrassa Innovació / promoció econòmica i projecció de la ciutat, dirigit per la Miriam Micallef.

Durant un any i mig , he estat desenvolupant, creant i donant forma a una idea sorgida de la necesitat d’ aumentar la seguretat en embarcacions de petites eslores. La primera versió de la PWA ( Progressive web app) de Keep Boat Afloat – “safety first “- ha estat presentada durant aquest mes d’ octubre 2022 . L’ acceptació d’ usuaris, institucions ha estat molt bona, ja que hem aconseguit  sintetitzar, unificar i digitalitzar el manual del propietari i la guia sanitaria de  abordo amb una sola aplicació, per ser utilitzada unicament al móvil i  amb la capacitat de poder diagnosticador averies i disposar d’ una guia d’ actuació en situacions d’ emergència. 

Si voleu  veure com funciona, hi podeu entrar , a través de la web: WWW.KEEPBOATAFLOAT.COM  , haureu de crear un compte  i configurar la vostra embarcació . Un cop estigueu registrats ( és gratuït) , ja podeu analitzar i “ xeferdajar “ l’ app, així com : gestionar documents i diagnosticar unes quantes averies, dels tres principals sistemes: Sistema elèctric, sistema hídric, sistema propulsiu i com actuar en situacions d’ emergència. 

 

Aprofito aquesta  nota de prensa, per destecar que KBA ha estat present a diferents revistes i portals nàutics com: Barcelona ajuntament, diari de Terrassa, Panormama Nàutico, els post de : Cluster Nàutic Català  amb l’ objectiu de donar  a conèixer aquest software i aumentar la seguretat dels navegants.

adjunto amb aquest post, els links, per llegir noticies relacionades de KBA: 

 

Link con los logros de keep boat afloat : 

https://www.panoramanautico.com/keep-boat-afloat-la-app-finalista-del-vii-premios-a-la-innovacion-del-cluster-nautic-catala/

 

https://www.panoramanautico.com/mag-buoy-gana-la-vii-edicion-premios-a-la-innovacion-en-el-sector-nautico-del-cluster-nautic-catala/

 

https://clusternautic.cat/2022/10/14/

Charter Inad - Fishing Barcelona

Contactar

Port Fòrum
Carrer Moll de la Ronda
Pantalà C, Amarratge 31
Sant Adrià de Besòs, Barcelona 08930

Mail: dani@charterinad.com

Tel: +34 651 91 29 10