Charterinad.com assisteix a la presentació Copa America.

07-11-2022

Dilluns 07/Novembre del 2022 , Barcelona Turisme , va convidar a charterinad.com a l’ acte de presentació de la Edició de la 37 copa America, que es celebrarà al mar de Barcelona. A La cerimonia  van participar : LESLIE RYAN, Events Director de la 37 American’s Cup (Barcelona) , Sr. Ignasi Armengol, Director General de FBCN (Fundació Barcelona Capital Nàutica) i el sr. Eduard President de Barcelona Turisme que va fer de moderador. Tots tres, van fer una fotografia de les fites i avantatges  de l’esdeveniment que es celebrarà a Barcelona a partir del mes de setembre 2024 a Barcelona.

 

Charterinad.com creu que la 37 Edicició de la Copa Amèrica , serà una gran oportunitat per crèixer l’ interés per la nàutica esportiva, i sobretot potenciar i enriquir la economia blava de la ciutat de Barcelona. Charterinad.com com a empresa de serveis nàutics , events nàutics, xàrters i sortides de pesca considerà una molt bona noticia que la 37 edició de la copa America es celebri al mar mediterrani de Barcelona. Portar aquest gran esdeveniment nàutic a la capital catalana, es fruit del treball conjunt i la suma d’ esforços i recursos de moltes institucions publiques com: 

Turisme de Barcelona  ha estat impulsora de la candidatura de Barcelona a la Copa Amèrica, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Estat espanyol i Barcelona Global. ..Tots ells han fet possible que La Copa Amèrica 2024 tingui lloc a Barcelona . Aquests esdeveniment tindrà paper molt

Important en la projecció i promoció internacional de Barcelona com a ciutat propulsora de grans projectes i executora de competicions esportives en l’àmbit internacional.

Aquest esdeveniment: La copa America  comportarà un gran impacte econòmic i mediàtic de gran projecció internacional de la marca Barcelona.

Segons les dades facilitades en l’ acte de Barcelona Turisme , la 37 edició de la copa Amèrica tindrà lloc a  finals d’ agost  i finalitzarà a final de setembre. La copa america tindrà una durada aprox. De 70 dies , on s’ espera l’ arribada de més de 2.500.000 ee turistes, que no voldran perdres  aquest esdeveniment.

Generarà un impacte econòmic al voltant de més 1.000.000€ 

Es el tercer event més seguit i amb més impacte després de les olimpiades, i el Mundial de Futbol.

La Fundació  capital Barcelona nàutica- crearà un marketplace per tal que els membres de Barcelona Turisme puguin anunciar  els nostres serveis nàutics.  proveïdors. 

La copa america , és un esdeveniment gratuït i obert a la coutat. No es venen No tickets per veure l’ espectacle de les diferents regates…, es podrà veure desde les platges, espigons i de les grans pantalles. ..que l’ organització dispossarà per la zona del port vell de Barcelona.

 

Més informació a les nostres xarxes socials i a la web de charterinad.com 

<ul>

<li><a href="https://www.facebook.com/skipperinad/" target="_blank">Facebook Charter Inad</a></li>

<li><a href="https://twitter.com/skipperinad" target="_blank">Twitter: @skipperinad</a> y en los hashtags: <a href="https://twitter.com/hashtag/fishingworkshopbcn" target="_blank">#fishingworkshopbcn</a>,  <a href="https://twitter.com/hashtag/blueexperiencesbcn">#blueexperiencesbcn</a></li>

<li><a href="https://plus.google.com/+wwwcharterinadcomSantAdriàdeBesòs" target="_blank">Google +</a> </li>

<li><a href="https://m.youtube.com/channel/UC1cVviQsQwGijQRN3_vLweQ" target="_blank">Videos Yotube</a></li>

<li><a href="http://www.tripadvisor.es/Attraction_Review-g187497-d4884330-Reviews-Charter_Inad_Day_Tours-Barcelona_Catalonia.html" target="_blank">Trip Advisor español</a></li>

</ul>

Skipper Inad como CEO de KBA y manager de Charter Inad asistió al acto organizado por Barcelona Turisme,  para la presentación de la 37 edición de la  Copa America, que se celebrará en Barcelona a finales del mes de  agosto del 2024 y que finalizará a mediados del mes de octubre 2024. Más de 70 días para disfrutar del gran espectáculo de la vela .  Charterinad.com & skipperinad como miembro de Barcelona Turisme, lleva más de 10 años realizando aventuras náuticas y charters de pesca en el mar de Barcelona, con un clásico Llaüt Menorquin Yacht desde el Port Fòrum de Barcelona. Nuestra larga experiencia en charters y salidas de pesca en Barcelona, nos permite juzgar y evaluar muy positivamente la celebración de la Copa America en Barcelona. 

Dilluns 07/Novembre del 2022 , Barcelona Turisme , va convidar a charterinad.com a l’ acte de presentació de la Edició de la 37 copa America, que es celebrarà al mar de Barcelona. A La cerimonia  van participar : LESLIE RYAN, Events Director de la 37 American’s Cup (Barcelona) , Sr. Ignasi Armengol, Director General de FBCN (Fundació Barcelona Capital Nàutica) i el sr. Eduard President de Barcelona Turisme que va fer de moderador. Tots tres, van fer una fotografia de les fites i avantatges  de l’esdeveniment que es celebrarà a Barcelona a partir del mes de setembre 2024 a Barcelona.

 

Programa Blue Up ha seleccionado al proyecto Keep Boat Afloat -Safety first , para recibir: formación , un asesoramiento y un seguimiento con el objetivo que el proyecto de KBA- Un diagnosticador de averías de embarcaciones de recreo , siga creciendo y mejorando.  La primera fase del El programa Blue UP - se iniciará con un Bootcamp el próximo lunes 3 de Octubre  - desde las instalaciones de Aticco Lab.   Es un importante apoyo y un gran reconocimiento a la labor desarrollada durante este año y medio, por @skipperinad - CEO de KBA  

charterinad.com centro náutico homologado por la Generalitat de catalunya y con base náutica en el Port Fòrum de Barcelona, cuenta con un excelente y profesional staff náutico para ofrecer salidas de pesca, charters de pesca, y cursos y talleres de iniciación y perfeccionamiento a la pesca deportiva desde embarcación.  charterinad.com durante todo este otoño 2022 seguiremos ofreciendo charters y salidas de pesca de calidad y profesionalidad, con la intención que los pescadores disfruten , aprendan y desconecten en el mar de Barcelona .