#blueexperiencesbcn estiu 2018 & charterinad.com

Home / Blog / #blueexperiencesbcn estiu 2018 & charterinad.com

les #blueexperiencesbcn que proposem a la nostra web home són: 

1- curs d’ iniciación i  perfeccionamient a la pesca esportiva a Barcelona desde embarcació. La pròxima sortida de pesca esportiva  será el diumenge 15/07 a les 09:00am. Les nostres sortides  de pesca esportiva no privades  – compartida, será dirigida y organitzada pel nostre guia  de pesca esportiva: Toni Alavedra. Disposem de 3 places . El preu d’ aquesta sortida de pesca compartida es de: 90€/pescador. Inclou: 

material y guía de pesca esportiva, llicencia de pesca colectiva, assegurança , gasoil, el servei de  patró profesional i portuario: @skipperinad.com 

 

La segona activitat , va dirigida a empreses i companyies…ofrerim la nostra  experiencia y profesionalitat per disenyar i organitzar  un event coporatiu perqüè pugui venir a celebrar un especial i diferent aventura amb el nostre iot privat: menorquin yacht.  charterinad.com li assesora i li organitza una activitat nàutica:  desde coffe breaks, team building, coaching,..un enorme ventall de possibilitats per gaudir d’ una jornada divertida i diferent , fora de l’ oficina, i per compartir amb companys, clients i partners. 

 

La nostra  tercera experiècnia  són excursions i  sortides   en iot privat per conèixer , relaxar-se y banyar-se en el mar mediterrani. Vine  a refrescart- e abord i  relaxa’t en la nostra excel.lent colchoneta de proa amb toldo, mentres tastes un Cistell de fruita del temps preprat per nosaltres a base : prèssecs, meló, sindria i pinya… Organitzem sortides  de 2h: skyline barcelona, xàrters clàssics privats a barcelona,  de 4h per festes d’ aniversari i comiats de solter, i també una gran excursió a Sitges desde Barcelona, per Mar.


més informació a les nostres reds socials: 


 

 

Charter Inad - Fishing Barcelona

Contactar

Port Fòrum
Carrer Moll de la Ronda
Pantalà C, Amarratge 31
Sant Adrià de Besòs, Barcelona 08930

Mail: dani@charterinad.com

Tel: +34 651 91 29 10