Xàrter pesca esportiva per a la pesca del Dèntol i Pagell a Barcelona pel #MWC19

Home / Blog / Xàrter pesca esportiva per a la pesca del Dèntol i Pagell a Barcelona pel #MWC19

charterinad.com & Toni Alavedra , estan dissenyant i preparant una sortida de pesca plaça a plaça per la captura de dues espècies molt valorades : el Pagell i del Dèntol

Amb motiu del inici del mobile world congress Barcelona 2019charterinad.com ha programat un conjunt de xàrters , tours I events per realitzar al mar de Barcelona. El primer event nàutic que hem possat a la nostra agenda, es un Xàrter de pesca plaça a plaça , de més de 6 hores de durada, i una navegació entre les 10 milles i les 15 milles. 

El Preu d’ aquest Xàrter pesca compartit per a 4 pescadors i amb una durada entre les 6 i les 8 hores és de: 225€/pescador +. IVA

Per tal de poder realitzar aquest taller de pesca , necesitem reunir un mínim de 3 pescadors i un Màxim de 5 pescadors. 

El horari d’ aquest taller de pesca esportiva per a la pesca del Pagell i el Dèntol serà desde les 09:00am fins a les 16:00pm. 

Aquesta sortida de pesca amb embarcació de pesca privada pel litoral de Barcelona, inclou: 

El guia de pesca esportiva : Toni Alavedra 

El patró profesional i portuari: @skipperinad 

Material de pesca esportiva desde embarcació per a la pesca del curri de fons i la pesca de volantí. 

Llicència de pesca colectiva i assegurança obligatoria. 

Begudes de cortesía. 

Tots els nostres xàrters de pesca privats I compartits són desde el port de Barcelona: Port Fòrum , i amb el iot de pesca esportiva: Menorquin Yacht 15  ” es cau” .

Per a grups privats, podem realitzar sortides desde altres ports nàutics de la provincia de Barcelona, com els ports : Port Ginesta de Castelldefels, Port D’aigua dolç / Sitges I els ports del Masnou I Matraró..també podem organitzar sortides desde el port de Barcelona: Marina vela o port One Ocean Club. Podeu consultar  disponibilitat i preus a través de la nostra web i xarxes socials.

Charter Inad - Fishing Barcelona

Contactar

Port Fòrum
Carrer Moll de la Ronda
Pantalà C, Amarratge 31
Sant Adrià de Besòs, Barcelona 08930

Mail: dani@charterinad.com

Tel: +34 651 91 29 10