Charterinad.com assisteix a la presentació Copa America.

Home / Blog / Charterinad.com assisteix a la presentació Copa America.

Charterinad.com creu que la 37 Edicició de la Copa Amèrica , serà una gran oportunitat per crèixer l’ interés per la nàutica esportiva, i sobretot potenciar i enriquir la economia blava de la ciutat de Barcelona. Charterinad.com com a empresa de serveis nàutics , events nàutics, xàrters i sortides de pesca considerà una molt bona noticia que la 37 edició de la copa America es celebri al mar mediterrani de Barcelona. Portar aquest gran esdeveniment nàutic a la capital catalana, es fruit del treball conjunt i la suma d’ esforços i recursos de moltes institucions publiques com: 

Turisme de Barcelona  ha estat impulsora de la candidatura de Barcelona a la Copa Amèrica, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Estat espanyol i Barcelona Global. ..Tots ells han fet possible que La Copa Amèrica 2024 tingui lloc a Barcelona . Aquests esdeveniment tindrà paper molt

Important en la projecció i promoció internacional de Barcelona com a ciutat propulsora de grans projectes i executora de competicions esportives en l’àmbit internacional.

Aquest esdeveniment: La copa America  comportarà un gran impacte econòmic i mediàtic de gran projecció internacional de la marca Barcelona.

Segons les dades facilitades en l’ acte de Barcelona Turisme , la 37 edició de la copa Amèrica tindrà lloc a  finals d’ agost  i finalitzarà a final de setembre. La copa america tindrà una durada aprox. De 70 dies , on s’ espera l’ arribada de més de 2.500.000 ee turistes, que no voldran perdres  aquest esdeveniment.

Generarà un impacte econòmic al voltant de més 1.000.000€ 

Es el tercer event més seguit i amb més impacte després de les olimpiades, i el Mundial de Futbol.

La Fundació  capital Barcelona nàutica- crearà un marketplace per tal que els membres de Barcelona Turisme puguin anunciar  els nostres serveis nàutics.  proveïdors. 

La copa america , és un esdeveniment gratuït i obert a la coutat. No es venen No tickets per veure l’ espectacle de les diferents regates…, es podrà veure desde les platges, espigons i de les grans pantalles. ..que l’ organització dispossarà per la zona del port vell de Barcelona.

 

Més informació a les nostres xarxes socials i a la web de charterinad.com 

Charter Inad - Fishing Barcelona

Contactar

Port Fòrum
Calle Moll de la Ronda
Pantalán C, Amarre 31
Sant Adrià de Besòs, Barcelona 08930

Mail: dani@charterinad.com

Tel: +34 651 91 29 10

Financiado por la Unión Europea
Logo Pla de Recuperación, Transformación y Resiliencia

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU

Politica de privacidad · Aviso legal · Política de Cookies