charterinad.com organitza sortides privates i tallers de pesca esportiva a Barcelona durant la tardor.

Home / Blog / charterinad.com organitza sortides privates i tallers de pesca esportiva a Barcelona durant la tardor.

charterinad.com com a centre nàutic homologat i autoritzat per la Generalitat i amb més de 10 anys d’ experiència realitzant sortides privades de pesca esportiva i cursos d’ iniciació i perfeccionament a la pesca esportiva, sóm el teu millor equip per tal de programar i organitzar-te una sortida de pesca privada o un taller de pesca a Barcelona, per tal de gaudir i apendre a pescar. 

 

Amb la sortida del dissabte passat (22/10) ,  amb pescadors novells , vem  poder ensenyar i practicar  diferents tècniques de pesca esportiva: Curry i jigging.  Mitjançant el curri vem poder pescar: serviola, un tallams, bacoreta i Sorells. Després, vem continuar el taller de pesca, practicant la pesca de jigging a més de 50m de profunditat i vem aconseguir capturar: verats, i una petita tonyina que vem tornar a l’ aigua. 

 

El calendari de xàrters privats de pesca, events i tallers d’ iniciació i perfeccionament a la pesca esportiva per aquest final de mes d’ octubre 2022 i inici de novembre..està Obert a que els nostres amics pescados, i clients, vulguin . Tenim bona disponibilitat i el temps acompanya, per poder realitzar sortides de pesca. 

Les sortides privades de pesca esprotiva a Barcelona , estàn obertes a que el client decidieix quin dia li va millor, reunir a la familia, amics o companys de feina, per tal de realitzar aquesta activitat.

 

El següent taller de pesca esportiva serà el Diumenge 30/10 a les 15:30pm i tenen una durada de 3h1/2 i de tres hores els cursos de pesca familiar. Afortunadament, no quedan places disponibles pel següent taller. 

 

Recordar, que la nostra oferta en sortides de pesca desde embarcació, no privada, sino compartida amb altres pescadors,  es realitzant  quant tenim un grup format per  6 pescadors o tres families, en el cas de tallers de pesca familiar. 

Els preus dels nostres cursos i tallers de pesca és:  

1- Tallers d’ iniciació i perfeccionament a la pesca esportiva 3h1/2, tant per families: Pares & Fills .  El preu de tallers d’ iniciació i perfeccionament a la  pesca esportiva per a families: 160€ 

2- els cursos de pesca esportiva per adults:  100€ per pescador . Per a grups de 2 pescadors el preu és 175€. 

L’Horari dels nostres  Xàrters de pesca i tallers de pesca esportiva són amb horari  de tarda. A partir del octubre , comencem a partir de les 16:00pm. I tenen una durada de 3h1/2  Els nostres horaris per realitzar xàrters privats de pesca i tallers de pesca familiar sempre són per la tarda, encara que també podem fer algun Xàrter de pesca pel mati. Busquem les últimes hores de sol, per pescar i  aprofitem la posta de sol, per pescar a  fons i jigging  i sobretot la practica de  la  pesca de curri.

 

3- El preu del xàrters de pesca privat Barcelona amb embarcació de pesca ,  són:

– Xàrter privat familia 3h : 585€. + Iva 

– Xàrter Privat grups reduïts 1-4pax.  3 h : 585€+ iva.

– Xàrter Privat grups grans de 6 a 10 pescadors: 650€+IVA.

En el cas de voler fer més hores, l’ hora extra es de 120€ amb un màxim de dues hores extra. + iva. 

El preu inclou:

IVA.  

Disposem de Targeta regals personalitzades per si vol regalar aquesta activitat. 

( Té un any de validesa  desde la data de la primera proposta de xàrter pesca.

Material i el guía de pesca, llicència de pesca colectiva, assegurança.

gasoil, el patró profesional d’ embarcacions d’ esbarjo i portuari: @skipperinad

Més begudes: cafe, aigua, coca.cola , cervessa.

 

Nota Important: 

Els xàrters de pesca Privades de pesca, com els altres xàrters és necesari que hi hagui unes bones condicions meteorològiques per a  la practica de la pesca. 

 

més informació a les nostres xarxes socials i a la web: charterinad.com

 

Charter Inad - Fishing Barcelona

Contactar

Port Fòrum
Carrer Moll de la Ronda
Pantalà C, Amarratge 31
Sant Adrià de Besòs, Barcelona 08930

Mail: dani@charterinad.com

Tel: +34 651 91 29 10